VACCINARE LA LIBER, ÎN PARCARE

0
250

La centrul drive-thru nu este nevoie de programare
Un grup de motociclişti, în frunte cu prefectul judeţului a inaugurat primul centru de vaccinare volant din Buzău. Instalat în parcarea unui mare magazin de pe Calea Eroilor, punctul de vaccinare de tip drive-thru, se adresează, în special celor care vin cu mijloace de transport proprii, fără să se fi programat, în prealabil.
Buzăul are, de vineri, primul punct de vaccinare de tip drive-thru. Autorităţile sanitare au decis ca acesta să fie amplasat în parcarea unui hypermarket situat la intrarea în oraş, pe Calea Eroilor, acolo unde buzoienii vor putea veni cu maşina sau cu motocicleta pentru a se vaccina cu ser Pfizer, fără a avea nevoie de programare. Deschiderea a fost anunţată dimineaţă, de prefectul judeţului, Silviu Iordache, într-o conferinţă de presă, care a mai precizat că va participa la eveniment alături de un grup de motociclişti, lucru care s-a şi întâmplat.
Prefectul a anunţat de asemenea că centrul de vaccinare va funcţiona zilnic şi are la dispoziţie, în primă fază 500 de doze de vaccin.
În funcţie de succesul acestui centru, conducerea Prefecturii intenţionează să mai deschidă un punct de vaccinare drive-thru la Râmnicu Sărat şi încă unul în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ