Val de accidente pe șoselele județului

0
10

Un copil de 8 ani și-a pierdutn viața
Un copil de 8 ani și-a pierdut viața în acest weekend iar alte câteva persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulație produse pe raza județului Buzău. Traversările neregulamentare și viteza excesivă se numără printre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave la nivelul județului Buzău.
Nu mai puțin de trei accidente grave s-au produs pe parcursul weekendului în județul Buzău. Unul dintre ele a avut loc pe DJ203K, la ieșire din Matești spre Săpoca. Un autoturismul condus de către un șofer buzoian de 63 de ani, a accidentat un copil de 8 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Impactul a fost atât de puternic încât copilul de 8 ani a decedat.
Un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 22, la intrare în comuna Ramnicelu. Un autoturism condus pe direcția Râmnicu Sărat către Ramnicelu, de către un șofer de 37 de ani, a părăsit partea carosabilă lovind un gard și mai mulți copaci. În urma testării etilotest, aparatul a indicat în cazul șoferului din Râmnicelu o alcoolemie de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șirul de accidente a continuat cu încă un eveniment rutier produs pe DN2E85 în dreptul localității Limpeziș. A fost vorba despre o coliziune între două autoturisme, în urma căreia doi botoșăneni au fost răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii fac apel la șoferi să respecte regulile de circulație. Neatenția la volan, viteza excesivă și conducerea sub influența alcoolului pot da naștere unor tragedii.
În prima parte a acestui an în județul Buzău s-au produs 36 de accidente rutiere grave în urma cărora 18 persoane și-au pierdut viața iar alte 28 au fost rănite.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ