VAL DE ACCIDENTE, ÎN WEEK- END

0
40

Val de accidente, în acest sfârșit de săptămână, pe șoselele din județ. În urma evenimentelor rutiere, un bărbat și-a pierdut viața și mai multe persoane au fost rănite și transportate la unitățile spitalicești. Și doi copii au ajuns în grija medicilor, după ce mama lor a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o cisternă. Polițiștii au deschis anchete în toate cazurile.

Week- endul ce s-a încheiat a fost unul plin de evenimente rutiere. Sâmbătă seara, un autobuz care aparține societății Trans Bus a fost serios avariat după ce a fost lovit în plin de o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani. Autoturismul se deplasa pe strada General Grigore Baștan și când a ajuns la intersecția cu Bulebardul Stadionului nu a oprit la stop și a intrat în plin într-un autobuz care abia plecase din stație. Ambele autoturisme s-au oprit în clădirea unui magazin de pompe funebre. Doi adolescenți de 16 și 17 ani, precum și șoferul mașinii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul neatent este acum bun de plată pentru că trebuie să achite atât avaria autobuzului, cât și stricăciunile cauzate magazinului.

Seria evenimentelor rutiere a continuat duminică seară, la Pogoanele. Un autoturism care se deplasa către Buzău a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un stâlp de gard. În mașină se aflau patru bărbați care mergeau către serviciu, iar în urma impactului, unul a decedat, iar ceilalați trei au fost răniți și preluați de echipajele de ambulanță.

În această dimineață, un alt accident de circulație a fost înregistrat în afara localității Gălbinași. O femeie de 32 de ani, care se deplasa către Brăila, nu a adaptat viteza la condițiile meteo și din cauza șoselei umede a derapat și a intrat în coliziune cu o autocisternă care se deplasa pe celălalt sens de msers. În urma impactului, șoferița și cei doi copii ai acesteia, în vârstă de 8 și 11 ani, au ajuns la spital.

În toate cazurile, polițiștii au deschis anchete pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea evenimentelor rutiere.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ