VAL DE ACCIDENTE

0
66

Val de accidente înregistrat în ultimele 24 de ore, în județul Buzău. Un eveniment rutier grav s-a produs aseară pe Drumul național 2B, la intrare în localitatea CA Rosetti. O femeie în vârstă de 57 de ani care se deplasa cu bicicleta a fost lovită de o mașină care circula dinspre Făurei către Buzău. Biciclista mai avea câțiva metri până acasă și a vrut să traverseze pe celalalt sens de circulație pentru a intra pe ulița pe care locuia. Numai că femeia nu s-a asigurat când a virat spre stânga și a fost lovită de o mașină.

Șoferul de 42 de ani din Brăila a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat că acesta nu consumase alcool. Totodată echipajul medical de pe ambulanță a stabilizat victima și a transportat-o la spital, unde este internată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

În această dimineață, o femeie de 50 de ani a fost accidentată mortal de o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea Dâmbroca, din comuna Săgeata, iar cercetările au arătat că femeia a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită în plin de autoturismul care se deplasa spre Vadu Pașii. În urma manevrelor de resuscitare făcute de personalul de pe ambulanță a fost declarat decesul.

La câteva ore distanță, două fetițe în vârstă de 8 și 10 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele două au încercat să traverseze strada fără să se asigure și printr-un loc nepermis pe Drumul județean 203L, în localitatea Bălănești, comuna Cozieni. Cele două fete au fost acroșate de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, din Ojasca, ce se deplasa dinspre Buzău către Brăiești. Din fericire, copilele au scăpat cu răni ușoare.

În toate cazurile, polițiștii au deschis anchete care să stabilească toate detaliile producerii accidentelor.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ