VAL DE SPARGERI ÎN MAGAZINE

0
94

Mai multi proprietari de magazine din zone rurale ale judetului, dar şi din oraş fluieră a pagubă după ce prăvăliile le-au fost sparte. Furturile continuă, ultimele spargeri fiind sesizate chiar în weekend, în timp ce hotii sunt încă în libertate.

La sfârşitul săptămânii trecute, două magazine din localitatea Şarânga au fost sparte de indivizi, încă necunoscuti. Ei au furat tigări şi băuturi alccolice, dar şi o sumă mică de bani, pe care au găsit-o într-unul din magazine. Doi bărbati, aparent tineri, au fost surprinşi de camerele de supraveghere ale unui magazin, însă purtau cagule pentru a nu putea fi identificati.Furturi asemănătoare au fost înregistrate în ultima lună, la Unguriu şi în zona Nehoiu. Chiar dacă indivizii fură în general lucruri mărunte, pagubele, în fiecare caz sunt de substantiale, de câteva mii de lei.

Tot tigări şi băutură, a furat un tânăr din Buzău, de această dată. Recent eliberat din închisoare unde a ispăşit o condamnare pentru furt din locuinte, tânărul de 20 de ani a fost prins ieri, de politişti şi retinut pentru un furt dintr-un magazin.

Până când şi ceilalti hoti vor fi prinşi, micii coimerciantise tem să nu fie călcati de hoti şi îşi baricadează magazinele cu gratii şi lacăte.(Laurentiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ