VÂRSTNICI PREMIAȚI DE PRIMĂRIE

1
423

Ziua de 1 octombrie vine cu surprize pentru persoanele în vârstă din municipiul Buzău. Buzoienii care au împlinit 100 de ani de viață sau 50 de ani de căsnicie vor fi premiati de municipalitate. De asemenea, seniorii pasionați de table sau șah se pot înscrie la concursurile organizate de Primărie, iar cei mai buni vor fi răsplătiți. Premiile sunt oferite de către municipalitate cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în prima zi a lunii octombrie.
Ziua Internațională a persoanelor Vârstnice, marcată în fiecare an pe 1 octombrie, vine cu premii și concursuri pentru seniorii din municipiul Buzău. Primăria organizează timp de o săptămână, în perioada 23 septembrie – 1 octombrie, mai mulți acțiuni pentru marcarea acestei sărbători dedicate vârstnicilor. Mai exact, buzoienii care au împlinit vârsta de 100 de ani sau au 50 de ani de căsnicie vor primi premii în bani și diplome din partea municiplaității. De asemenea, seniorii sunt provocați și la șah, table sau rummy, câștigătorii urmând să fie răsplătiți.
”Adresăm invitația ca: – persoanele din municipiul Buzău care împlinesc vârsta de 100 de ani începând cu anul 2019 să ne transmită copia actului de identitate și numărul de telefon; – familiile din municipiul Buzău care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă începând cu anul 2019, să ne transmită:
– copia actului de identitate al soției; – copia actului de identitate al soțului; – copia certificatului de căsătorie;
-numărul de telefon;
– pensionarii/seniorii care doresc să participe la concursurile de table, şah şi rummy se pot înscrie până pe data de 24.09.2019, ora 16.30 la Primăria Municipiului Buzău, la Ghișeul Unic. Cluburile de pensionari și/sau seniori pot depune cereri individuale sau colective pe discipline sportive”, este anunțul Primăriei Buzău pentru vârstnicii din municipiu.
Ziua de 1 octombrie a fost desemnată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1990 şi este dedicată omagierii şi respectării celor vârstnici.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, as dori sa stiu daca mama mea, care a facut 100 de ani pe 7 octombrie 2019, beneficiaza de ceva din partea Primariei Buzau. Multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ