Vârstnicii de la Smeeni vizitați de motocicliștii

0
29

Bikerii de la B-Zones RC Buzău au dăruit fericire seniorilor din Căminul Smeeni
Lacrimile de fericire ale unor vârstnici strârnesc la fel de multă emoție ca cele ale unor copii, mai ales atunci când de sărbători căldura din sânul familiei le lipsește, dar din senin primesc o rază de lumină și îmbrățișări neașteptate. Motocicliștii clubului B-Zones RC Buzău s-au gândit în acest an, de sărbători să facă o vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice Smeeni pentru a le oferi seniorilor atât cadouri cât și îmbățișări pentru a le mai alina singurătatea.
În ultimii ani, de sărbători bikerii Clubului B-Zones RC Buzău și-au făcut un obicei frumos din a oferi copiilor defavorizați jucării, dulciuri dar și haine sau încălțăminte, toate pentru a le face viața mai ușoară. În acest an în schimb, motocicliștii s-au gândit să aducă o rază de lumină celor 24 de bunici aflați în Căminul pentru Persoane Vârstnice Smeeni. Crăciunul și sărbătorile sunt mult mai frumoase atunci când de nicăieri și pe neașteptate ai parte de surprize și de veselie. Motocicliștii buzoieni s-au încărcat de cadouri și le-au dăruit seniorilor articole de îmbrăcăminte care să le țină de cald, dulciuri și băuturi răcoritoare dar și câteva obiecte de uz casnic. Printre ele, un frigider, un mixer și șase mese pentru servit în pat, necesare persoanelor care nu se pot deplasa.
Cea mai mare fericire pe care au simțit-o bătrânii a fost aceea că s-au simțit din nou ca în sânul unei mari familii. Să nu ne uitați, le-au transmis bunicii, darnicilor motocicliști.
Pe lângă cadouri, așa cum cere tradiția, bunicii au fost colindați de către fetița unuia dintre membrii clubului.
Întâlnirea cu seniorii a fost deosebit de emoționantă și pentru motocicliștii buzoieni care s-au gândit să le facă o vizită de sărbători.
B-Zones RC Buzău, unul dintre cele mai importante cluburi de motociliști din țară a împlinit recent 4 ani, o perioadă în care pe lângă activitățile curente a organizat o sumedenie de acțiuni caritabile.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ