VEȘTI LINIȘTITOARE DESPRE PREȚUL GIGACALORIEI

0
47

Vesti linistitoare legate de pretul gigacaloriei. Autoritatea Natională de Reglementare în domeniul Energiei a transmis municipalitătii că este nevoie de plata unor diferente restante care se ridică la 100 de mii de lei. Însă suma nu se va regăsi în facturile buzoienilor racordati la sistemul centralizat de încălzire, ci va fi suportată din bugetul local.

O decizie a Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei modifică prețul de livrare a energie termice. Hotărârea a ajuns la sediul Primăriei și obligă municipalitatea să plătească 100 de mii de lei. Însă veștile sunt bune pentru populație pentru că suma nu se va regăsi în facturile buzoienilor care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire.

Astfel în sezonul rece, prețul local de facturare la populație va rămâne la 230 de lei pentru o gigacalorie, conform unei hotărâri a Consiliului Local adoptată în luna mai a acestui an. În prezent, la sistemul centralizat de încălzire mai sunt racordate peste 14 mii de apartamente din municipiul Buzău, plus unitățile de învățământ și câteva instituții publice. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ