VICEPRIMARUL NEDER ŞI-A DAT DEMISIA

0
119

Viceprimarul Andrei Neder şi-a dat demisia. Aflat în conflict deschis cu primarul Constantin Toma, el a anunţat la începutul şedinţei Consiliului Local Municipal că renunţă atât la funcţia de viceprimar, cât şi la cea de consilier municipal.
Surpriză, la începutul şedinţei Consiliului Local Municipal de joi, după-amiază. Andrei Neder, viceprimar al municipiului Buzău şi consilier local din partea ALDE şi-a prezentat, joi, demisia din cele două funcţii deţinute în cadrul administraţiei municipale. El a anunţat că renunţă la postul de viceprimar şi la funcţia de consilier, încă de la începutul şedinţei. A înmânat cele două demisii secretarului Primăriei, după care a părăsit sala. La şedinţă, locul lui Neder fusese schimbat de lângă primarul Constantin Toma cu care se află în conflict, în celălalt capăt al mesei, alături de consilierul Silviu Roşioru.
Primarul Constantin Toma a comentat demisia lui Neder, despre care spune că l-a luat prin surprindere, chiar dacă, în momentul anunţului demisiei, aparent nu a avut nici o reacţie.
Postul de viceprimar, rămas vacant după demisia lui Andrei Nederva fi ocupat, tot de un reprezentant ALDE, fără ca numele acestuia să fie deocamdată cunoscut.
Conflictul dintre Primarul Constantin Toma și viceprimarul Andrei Neder a izbucnit săptămâna trecută. Totul a pornit de la mai multe critici lansate în spațiul public de către viceprimar, care l-au iritat pe edilul-şef al Buzăului. Drept urmare, Constantin Toma i-a luat mașina și șoferul lui Andrei Neder, dar și toate atribuțiile. În plus, a fost mutat din biroul de viceprimar, într-un altul mai mic. În aceste condiţii, deznodământul de joi nu este unul chiar neaşteptat, chiar dacă,initial se vehicula mai mult varianta ca primarul, să-i ceară demisia lui Neder.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ