Viceprimarul Râmnicului, exclus din PSD

0
55

Viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Ştefan Torcărescu, a fost exclus din Partidul Social Democrat. Decizia fost luată, oficial, la Conferinţa Extraordinară a social democraţilor, de săptămâna trecută, la propunerea organizaţiei din care Torcărescu a făcut parte.
Social democraţii au hotărât să îl excudă din rândurile lor pe Ştefan Torcărescu, viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat. Sancţiunea vine ca urmare a campaniei pentru alegerile europarlamentare, unde viceprimarului de la Râmnic i s-a reproşat că nu a ajutat partidul şi că ar fi fost mai aproape de o altă formaţiune politică. Inţiativa a aparţinut organizaţiei locale râmnicene, iar excluderea a fost confirmată, săptămâna trecută, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD, la pachet cu cea a unui consilier local de la Vadu Paşii.
Excluderea din PSD atrage pierderea, de către Ştefan Torcărescu, a funcţiei de viceprimar al municipiului Râmnicu Sărat şi a celei de consilier local, posturile urmând să fie ocupate tot de reprezentanţi ai social democraţilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ