VICTIME DIN BUZĂU ÎN ACCIDENTUL DE LA ȘINDRILIȚA! A DECEDAT O TÂNĂRĂ DE 30 DE ANI DIN BERCA

0
170

În urma tamponării frontale de sâmbătă dimineață de la Șindrilița dintre un autoturism și un microbuz și-a pierdut viața și o tânără de 30 de ani din Berca. Aceasta lucra în Capitală și obișnuia să vină acasă în fiecare sfârșit de săptămână. Ea era însoțită în microbuz de sora sa mai mare, care a scăpat cu viața din cumplitul accident. Trupul neînsuflețit al Roxanei Dascălu va fi adus la Berca în această seară, iar cei care au cunoscut-o își vor putea lua la revedere.
Printre răniții din microbuz s-au aflat alți doi buzoieni, doi frați, unul din Lopătari, iar celălalt din Poșta Câlnău. Fratele mai mare, de 31 de ani a suferit traumatisme severe în zona capului și a fost operat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Fratele mai mic, de 18 ani, internat la Spitalul Elias a fost rănit mai ușor.
În accidentul de la Șindrilița au murit trei persoane și au fost rănite alte 15. Conform anchetatorilor, vinovat de tragedie, se face șoferul dubiței, un tânăr de 27 de ani, care gonea cu 120 de kilometri pe oră în condiții de deață și carosabil umed. Acesta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu microbuzul care mergea dinspre Bucureşti spre Buzău.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ