VICTOR PONTA , ÎN VIZITĂ LA BUZĂU

0
155

Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România s-a aflat astăzi la Buzău. El s-a întâlnit cu membrii organizaţiei judeţene a partidului şi a discutat cu candidaţii desemnaţi pentru alegerile locale. Fostul premier a anunţat că pro România nu va face alianţe şi va avea candidaţi proprii în fiecare unitate administrativ teritorială.
Fostul premier Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România s-a întâlnit miercuri, la Buzău cu conducerea şi membrii organizaţiei judeţene. Ponta a afirmat că partidul pe care îl conduce nu va face alianţe cu alte partide nici la nivel naţional şi nici în teritoriu şi s-a declarat încrezător că cei care au fost desemnaţi să candideze, la Buzău, vor reuşi să scoată un rezultat foarte bun.
Şeful organizaţiei Buzău a Pro România, Felix Rache este sigur că PSD este principalul competitor al formaţiunii partidului său, iar bătălia pentru cele mai importante funcţii la alegerile locale se va da între candidaţii celor două formaţiuni politice.
Conducerea Pro România a precizat că la alegerile locale, partidul va intra în cursa electorală atât cu candidaţi cu experienţă cât şi cu oameni noi. Liderul organizaţiei buzoiene ia în calcul şi atragerea unor actuali primari de la alte partide, care nu se mai regăsesc în formaţiunile politice din rândul cărora fac parte.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ