VICTORIA NU A FOST DE AJUNS! Stejarul a învins, dar a terminat pe 3

0
69

Rugbistii buzoieni au învins-o pe Stiinta Petrosani în ultima rundă a campionatului regulat, dar au ratat obiectivul de a încheia stagiunea pe locul doi. Stejarul a câstigat confruntarea cu 35 la 26 si va juca semifinala stagiunii interne în deplasare, cu ocupanta locului doi, Bucovina Suceava.
Stejarul Buzău a învins formaţia Ştiinţa Petroşani în ultima etapă a Diviziei Naţionale de Seniori, cu 35 la 26, 17 – 12 la pauză, într-o partidă disputată pe arena „Prinţul Ghica”. Nu a fost suficient pentru ca buzoienii să îşi îndeplinească obiectivul pentru actuala stagiune, pentru că la Suceava, Bucovina s-a impus în faţa liderului CS Năvodari, furnizând surpriza etapei.
Buzoienii au încheiat campionatul pe locul trei şi ca urmare vor disputa faza semifinalelor în deplasare, pe terenul formaţiei Bucovina Suceava, într-o manşă unică, care va avea loc pe 27 mai.
A doua semifinală va avea loc între liderul CS Năvodari şi Ştiinţa Petroşani, pe terenul primei echipei. Echipele învingătoare din semifinale se vor întâlni o săptămână mai târziu în finala mare, în timp ce învinsele vor juca în finala mică, la aceeaşi dată.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ