VICTORIE DE MORAL! RC Bârlad – Stejarul Buzău: 18-19

0
58

Rugbistii buzoieni si-au revenit după o serie de trei meciuri în care jucătorii antrenati de Costică Mersoiu nu au bifat nici o victorie. Gruparea din Parcul Tineretului a câstigat cu 19 la 18 confruntarea disputată în deplasare, pe terenul formatiei RC Bârlad si se mentine în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, ocuparea pozitiei secunde la finalul întrecerii regulate.
Rugbiştilor buzoieni nu le-a fost uşor în ultima deplasare efctuată la Bârlad. Trupa antrenată de Costică Merşoiu a învins la doar un punct formaţia Rugby Club din localitate, după un meci aprig disputat.
Rezultatele înregistrate de buzoieni în ultima perioadă au pus pe jar oficialii echipei, clubul din Parcul Tineretului fiind la un pas de a rata calificarea în play-off-ul eşalonului 2. Succesul înregistrat în acest weekend menţine şansele echipei din Buzău pentru clasarea finală pe poziţia secundă.
În duelul de la Bârlad, punctele formaţiei din Buzău au fost realizate de Teodor Niţu şi Alin Dumitrache. Primul a adunat 14 puncte, iar Dumitrache a bifat un eseu şi cinci puncte. Pentru buzoieni urmează confruntarea cu Bucovina Suceava, meci ce se va disputa duminică, la Buzău.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ