VICTORIE DE PALMARES! HM Buzău – Şcoala nr. 181: 37-29, 18-14 la pauză

0
53

Victorie lejeră obtinută de handbalistele buzoience ieri seară în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. HM Buzău s-a impus cu 37 la 29 în fata bucurestencelor de la Scoala nr. 181, iar trupa antrenată de Romeo Ilie rămâne în continuare a treia în Divizia Natională de Seniori. Sâmbătă, pe teren propriu HM Buzău va întâlni SCM Pitesti în cea mai importantă partidă din actuala stagiune.
Handbal Municipal Buzău a câştigat confruntarea cu Şcoala nr. 181 Bucureşti fără a călca pedala de accelaraţie. Buzoiencele au învins echipa din Capitală cu 37 la 29, după 18-14 la pauză.
Victoria obţinută în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” a picat cum nu se putea mai bine pentru moralul buzoiencelor. Sâmbătă, la Buzău va sosi SCM Piteşti, principala contra-candidată a buzoiencelor la locul trei, ultimul care duce la baraj.
Înainte de duelul direct, HM Buzău ocupă locul trei în ierarhia ligii secunde, cu 48 de puncte, în timp ce piteştencele sunt pe patru, cu opt puncte mai puţin. Meciul va avea loc începând cu ora 11:00, iar accesul spectatorilor în sala va fi gratuit.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ