VICTORIE ISTORICĂ! Metalul Buzău – Olimpia Rm. Sărat

0
75

Metalul Buzău a învins cu 2 la 1 Olimpia Râmnicu Sărat într-un meci amical disputat sâmbătă, pe arena „Cornel Negoescu”. Buzoienii au câstigat pentru prima dată în fata râmnicenilor după mai bine de 10 ani.
Lideriul ligii a IV-a de la Buzău a învins divizionara C, Olimpia Râmnicu Sărat cu 2 – 1 într-un meci de pregătire ce a avut loc sâmbătă pe arena „Cornel Negoescu”. Metalul Buzău a câştigat graţie reuşitelor „semnate” de Valentin Lungoci şi Radu Alin, în timp ce unica reuşită a râmnicenilor i-a aparţinut lui Saim.
Oficialii buzoieni s-au declarat mulţumiţi de evoluţia echipei, mai ales că în partea secundă a jocului tehnicianul Valentin Stan a folosit mai mulţi jucători din propria pepinieră.
De la ultima victorie a buzoienilor în faţa celor de la Olimpia au trecut mai bine de zece ani, ceea ce face ca victoria de sâmbătă, care desi a fost una „amicală” să fie şi mai importantă pentru fotbaliştii lui Stan.
Pentru Metalul Buzău urmează o serie de trei amicale, în care va întâlni şi Metalosport Galaţi, echipă antrenat de Mihai Ciobanu, fost antrenor al Gloriei. Buzoienii au profitat de amânarea primelor meciuri din Cupa României pentru a aranja un nou test.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ