Victorie pentru voleibaliștii de la SCM Gloria Buzău

0
65

SCM Gloria Buzău a învins CSU UV Timișoara cu scorul de 3-0 , sâmbătă, în deplasare, într-un meci din etapa a cincea a Diviziei A1 la volei masculin.
SCM Gloria Buzău, s-au impus destul de clar după 74 de minute de joc efectiv. Buzoienii au acumulat maxim de puncte în cele două meciuri jucate acasă și au smuls seturi în deplasările la reprezentante ale Diviziei A1 în cupele europene. Voleibaliștii nou-promovați ai Timișoarei au pierdut astăzi pentru a patra oară consecutiv cu 3:0 în Divizia A1, rămânând singurii fără punct în clasamentul primei ligi după etapa de la mijlocul turului, rundă în care și CS ”U” Cluj s-a scuturat de zero, obținând întâia victorie în noul campionat, 3:2 acasă cu CS Știința Explorări Baia Mare. Au fost momente de echilibru în timpul seturilor 2 și 3, insa Gloria Buzău și-a adjudecat cele 3 acte.
Cel mai bun de pe teren a fost, și de această dată, Bogdan Ene, cu 13 puncte, urmat de Laurențiu Iosif și Alexander Szot, ambii cu 12 puncte. De la echipa gazdă s-a remarcat Traian Gemănariu, cu 10 puncte. Următorul meci este programat pentru data de 17 noiembrie, de la ora 17:00, când gloriosii nostri vor disputa o partida importanta in compania celor de la ACS Volei Municipal Zalău.

REPORTER ALEX NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ