VICTORIE PRIN NEPREZENTARE! Stejarul Buzău – CS Mănăştur: 5-0 la „masa verde”

0
45

Rugbistii buzoieni au câstigat la „masa verde” confruntarea programată duminică, pe arena din Parcul Tineretului. Cu o zi înaintea jocului, clujenii au anuntat că nu vor efectua deplasarea la Buzău, iar jucătorii antrenati de Costică Mersoiu au câstigat partida cu 5 la 0, prin neprezentarea adversarului. Cu trei etape înainte de finalul stagiunii regulate, Stejarul Buzău ocupă locul trei în clasamentul Diviziei Nationale de Seniori.
Rugbiştii de la Stejarul Buzău au primit un cadou nesperat din partea clujenilor de la CS Mănăştur. Confruntarea dintre cele două echipe a fost programată duminică, pe arena „Prinţul Ghica”, însă din considerente financiare clujenii nu au mai efectuat deplasarea la Buzău, trupa antrenată de Costică Merşoiu câştigând prin neprezentare cu 5 la 0.
Punctele câştigate duminică fac ca Stejarul să se afle pe a treia poziţie în ierarhia Diviziei Naţionale de Seniori, cu doar trei etape înaintea de finalul stagiunii regulate. Buzoienii au acumulat 35 de puncte, cu trei mai puţin decât principala contra-candidată la ocuparea poziţiei secunde, CSM Bucovina Suceava. La egalitate de puncte, esaverajul va stabili ierarhia, punct în care buzoienii nu stau deloc bine.
Sâmbătă, rugbiştii buzoieni se vor deplasa la Arad pentru jocul cu formaţia CSUAV din localitate, iar peste două săptămâni, în penultima rundă a stagiunii regulate, Stejarul Buzău va întâlni tot în deplasare CS Năvodari.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ