VIDEOCONFERINŢĂ LA PREFECTURĂ

0
76

Pregătirile pentru alegerile prezidenţiale au intrat pe ultima sută de metri. Autorităţile pun la punct ultimele aspecte tehnice pentru asigurarea bunei desfăşurări a scrutinului de duminică. Cele mai noi indicaţii au venit din partea Ministerului de Interne, care a organizat astăzi o videoconferinţă cu prefecţii.
Conducerea Prefecturii Buzău, a fost convocată joi, dimineaţă, la o videoconferinţă pe tema alegerilor prezidenţiale de duminică. Alături de prefectul şi subprefectul judeţului s-au aflat şefii inspectoratelor de Poliţie şi Jandarmi şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Noul ministru al Afacerilor Interne a avut un mesaj direct pentru aceste structuri ce au misiunea să asigure buna desfăşurare a procesului electoral, care să se desfășoare la un nivel ridicat de siguranță.
Pentru a veni în sprijinul autorităților locale, în fiecare județ, vor fi trimiși reprezentanți ai structurilor centrale ale Ministerului Afacerilor Interne.
Ministrul Marcel Vela a subliniat faptul că Ministerul Afacerilor Interne trebuie să rămână o instituție departe de influențele politice şi a cerut tuturor angajaţilor să nu se lase influențați.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ