VIITOR ASIGURAT LA LICEUL TEHNIC

0
27

Începând de azi, se afișează oferta de școlarizare sau formare profesională pentru liceele tehnologice. Între 2 și 6 iulie, părinții și absolvenții clasei a VIII vor completa fișele de înscriere, iar repartizarea computerizată va avea loc pe 10 iulie. Așadar, absolvenții claselor gimnaziale pot să iși aleagă școala unde vor merge în următorii patru ani. O variantă este Liceul Tehnic din Buzău.
Liceul Tehnic își așteaptă viitorii elevi cu condiții ce se ridică la standarde europene: laboratoare noi de informatică, gastronomie, administrație, protecția mediului, mecanică, scoală de șoferi și profesori specializați în străinătate. Aici, elevii care fac naveta pot rămâne cazați la internatul liceului și pot servi masa la cantina din clădirea instituției.
Meseria, brățară de aur, spune o vorbă din popor.Totuși, sunt tinerii care isi doresc profesii și nu este nimic greșit în a-și dori un viitor mai bun. Liceul Tehnic le vine în întâmpinare .
Meseriile nu mai sunt căutate de tineri pentru că, spun unii, nu mai aduc bani si pentru ca i-ar pozitiona pe o treapta joasa a societății. Insă, cu toții avem nevoie, spre exemplu, de un mecanic pentru a repara motorul unei mașini.
Cu o activitate intensă în ultimii ani, cu stagii de pregătire a elevilor în străinătate cu toate costurile asigurate și bani de buzunar, Liceul Tehnic din Buzău oferă absolvenților calitate, profesionalism și un viitor sigur.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ