Violențe domestice de Revelion

0
6

Sute de amenzi aplicate de polițiști
Sute de polițiști buzoieni au fost mobilizați în noaptea de Revelion și în primele zile ale anului 2022. Agresiunile dar și alte fapte de natură penală au condus la aplicarea unor sancțiuni în valoare de aproximativ 100.000 lei. La datorie au fost și polițiștii rutieri dar din fericire nu au existat accidente grave din care să rezulte victime.
Polițiștii aflați la datorie în primele zile ale noului an au trebuit să răspundă la peste 120 de solicitări venite prin intermediul apelului la telefonul de urgență 112. Cele mai multe dintre ele au făcut referire la agresiuni sau violențe domestice, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Buzău.
Din fericire, în primele zile ale anului 2022 nu au existat evenimente rutiere grave.
În activități au angrenați poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la poliţia transporturi, precum și din celelalte structuri, respectiv poliţişti de la Arme, explozivi şi substanţe periculoase, Investigarea criminalității economice și luptători de intervenţie rapidă. În continuare, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ