Viorel Dima, secretar general temporar la Primăria Buzău! Blocajul a luat sfârșit

0
192

Juristul, Viorel Dima este nou secretar al Primariei Buzau. Dima este un angajat vechi al Primariei si a acceptat sa ocupe aceasta functie cu caracter temporar. Se va ocupa de legalitatea documentelor doar pana după Paste cand responsabilii din Palatul Comunal trebuie sa gaseasca un inlocuitor.
George Sava, Bogdan Barbu, Diana Pavel și mai nou Viorel Dima. Ultimul dintre cei enumerați ocupă în acest moment funcția de secretar general al Primăriei Buzău. Viorel Dima este jurist și va încerca să scoată administrația publică din blocaj ca urmare a faptului că prin plecarea Dianei Pavel documente importante nu pot fi semnate și avizate.
Viorel Dima nu va ocupa funcția definiv. Este doar o soluție de compromis pînă în momentul în care la întoarcerea sa din Japonia primarul Constantin Toma va numi un titular.
De aproape o săptămînă din momentul în care Diana Pavel a renunțat la funcția de secretar pentru a se reîntoarce la Prefectura Buzău, sute de documente nu au mai putut fi eliberate. Găsirea unei soluții, chiar și temporare, era necesară întrucît pe lîngă blocajul administrativ primăria putea risca amenzi sau întîmpinări în instanță.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ