Viorel Holban, noi declarații după demisie

0
9

Nu își dorește funcția de viceprimar
Noi precizări ale fostului subprefect Viorel Holban, la doar câteva zile distanță din momentul în care și-a prezentat demisia în cadrul unei conferințe de presă. Liberalul a transmis că nu vizează o altă funcție publică având un mesaj și pentru adversarii politici. Precizările au venit pe fondul unor informații legate de faptul că Viorel Holban și-ar dori funcția de viceprimar al municipiului Râmnicu-Sărat.
La sfârșitul săptămânii trecute, subprefectul Viorel Holban își anunța oficial depunerea demisiei din funcția de la Casa Albă, pentru a avea timp de proiectele personale.
Între timp în spațiul public au circulat zvonuri privind dorința lui Viorel Holban de a ocupa funcția de viceprimar al municipiului Râmnicu-Sărat. Informația a fost infirmată de fostul subprefect printr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

SURSA VIOREL HOLBAN FACEBOOK
“In contextul aparitiei in spatiul public a unor speculatii in legatura cu decizia mea de a renunta la functia de subprefect al judetului Buzau sunt nevoit sa fac urmatoarele precizari…Nu imi doresc sa fiu viceprimar al municipiului Rm. Sarat, cu atat mai putin viceprimarul unui primar ca Sorin Valentin Cirjan, un primar ales de ramniceni, care de peste 5 ani a condamnat acest oras la mediocritate, subdezvoltare si ajutor social. Aceasta metoda aleasa de adversarii mei politici in incercarea de a ma discredita in fata ramncenilor este de un penibil absolut pentru cei care au pus-o la cale”, a transmis Viorel Holban.
În acest context, liberalul a avut un mesaj și pentru cei care ar fi vinovați de împrăștierea unor informații false:

SURSA VIOREL HOLBAN FACEBOOK
.
Viorel Holban a subliniat însă că va rămâne implicat în politica râmniceană din postura de președinte al PNL Râmnicu-Sărat.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ