Vizită de lucru pe drumul dintre Smeeni şi Brădeanu! Lucrările de reabilitare aproape de final

1
76

Preşedintele Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu, a efectuat astăzi o vizită de lucru în comuna Brădeanu pentru a observa la faţa locului stadiul în care se află lucrările de reabilitare a drumului judeţean. Reabilitarea sectorului de drum a reprezentat o prioritate pentru executiv în contextul în care facilitează legătura cu celelalte drumuri către litoral.
După reabilitarea drumului judeţean dintre Buzău şi Smeeni, a venit rîndul sectorului dintre Smeeni şi Brădeanu de a beneficia de asfalt proaspăt.
În jurul prînzului preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a efectuat o vizită de lucru pe DJ 203 D pentru a vedea stadiul în care se află lucrările de refacere a covorului asfaltic. Drumul este important atît pentru comunitatea locală cît şi pentru toţi ceilalţi buzoieni întrucît facilitează legătura cu celelalte şosele către litoral.
Lucrările de reabilitare a Drumului Judeţean 203 D vor continua în următoarele două săptămîni pînă la Scutelnici. Nu sunt singurele drumuri pe care Consiliul Judeţean le-a prins în calendarul de lucrări. Reprezentanţii instituţiei raportează şi un record. În 20 de zile au fost reabilitaţi nu mai puţin de 20 de kilometri.
Cei mai bucuroşi de investiţie sunt locuitorii comunei Brădeanu. Primarul localităţii a declarat că îmbunătăţirea infrastructurii se reflect în viaţa socială a cetăţenilor.
S Costel Nicolae, primarul comunei Brădeanu 28.52 – 29.17 // 29.29 – 29.25
Investiţia este importantă şi pentru Consiliul Judeţean Buzău întrucît a fost realizată integral din bani proprii şi într-un timp foarte scurt.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Stimata redacţie,
    Îmi doresc de foarte mult timp un reportaj bine documentat despre reabilitarea DJ 203K -sectorul Mărăcineni – Lopătari, care deservește peste 10 la suta din populația județului. In afara de bani mulți cheltuiți cu reparații din 3 in 3 luni nu se vede nimic, numai promisiuni, licitații pentru proiecte si studii de fezabilitate, expirate, reluate, bani tocați sistematic, etc, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ