Vizită de succes la Vadu Pașii

0
6

Planuri ambițioase prezentate de echipa PSD
Comuna Vadu Pașii a fost gazda unei vizite importante din partea echipei PSD, care a avut ocazia să interacționeze direct cu cetățenii. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate planurile ambițioase ale candidaților PSD, menite să continue dezvoltarea și să asigure prosperitatea localității.
Primarul Gheorghe Firon, un lider recunoscut pentru eforturile sale de a aduce progres în Vadu Pașii, și-a exprimat hotărârea de a continua această misiune.

„Avem cea mai bună echipă pentru Vadu Pașii și suntem pregătiți să continuăm toate proiectele asumate,” a declarat acesta, încurajând cetățenii să participe la votul din 9 iunie și să susțină echipele PSD pentru a asigura dezvoltarea și continuarea modernizării comunei Vadu Pașii”, a transmis edilul.
La rândul său, președintele PSD Buzău, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Lucian Romașcanu, a postat pe pagina sa de Facebook despre interacțiunea cu cetățenii.

„Am avut plăcerea de a vizita comuna Vadu Pașii și de a interacționa direct cu cetățenii acestei frumoase comunități. Le-am prezentat planurile noastre ambițioase pentru viitor și am ascultat cu atenție nevoile și sugestiile lor. Primarul Gheorghe Firon, cel care a adus dezvoltarea și prosperitatea în comuna Vadu Pașii, este hotărât să continue, cu votul Dvs., această misiune. Alături de noi au fost și actualul președinte al Consiliului Județean, dl. Petre Emanoil Neagu, precum și primarul Mun. Buzău, dl. Constantin Toma.”, a precizat preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Întâlnirea a fost un prilej excelent pentru a sublinia importanța colaborării dintre autorități și cetățeni în vederea dezvoltării locale. La Vadu Pașii au fost prezenți și primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, actualul președinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre și deputatul Romeo Lungu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ