VLAD PUFU, DUPĂ 9 LUNI DEVINE PREȘEDINTE

0
29

Ales cu majoritate de voturi la municipiu

Senatorul PNL Buzău Vlad Pufu a fost ales duminică președinte al oranizației municipale, cu majoritate de voturi. Liberalul a condus organizația timp de 9 luni din poziția de președinte interimar iar alegerile din weekend i-au consfințit poziția de șef al celei mai mari organizații PNL din județ. Contracandidatul său, Laurențiu Banu, a declarat că alegerile au fost nelegale.
Vlad Pufu este noul președinte ales al filialei PNL municipiul Buzău. Liberalul a strâns 110 voturi iar contracandidatul său, Laurențiu Banu a obținut doar 24 din totalul celor care au participat la alegerile de duminică. Unul dintre susținătorii senatorului Vlad Pufu, a fost chiar președintele filialei județene, Gabriel Avrămescu.
Laurențiu Banu a declarat că alegerile nu au fost organizate legal din pricina faptului că și-au exercitat votul persoane care nu aveau acest drept.
În data de 3 iulie sunt anunțate din nou alegeri la PNL Buzău. De această dată liberalii își vor da girul pentru conducerea județeană a filialei PNL Buzău.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ