VLĂDUȚ ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! Diagnosticat cu cancer la doar 6 ani

0
202

Vlăduț Ilinca este elev al Școlii 11, în clasa zero. De curând, părinții săi l-au dus la un control medical după ce copilul acuza dureri. Atunci au primit cruntul diagnostic de cancer la vezică. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia Ilinca, mai ales că nu de mult timp, mama lui Vlăduț a trecut prin mai multe operații tot după ce a fost diagnsticată cu cancer. Acum, elevul a înlocuit drumul spre școală cu cel spre spital și la cei șase anișori ai săi a suferit deja o intervenție chirurgicală dificilă. Medicii sunt optimiști și spun că are șanse foarte ridicate de vindecare, dar acest lucru este posibil doar într-un spital din Germania. Profesorii și elevii Școlii numărul 11 nu au rămas indiferenți și au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru Vlăduț.
Primii care i-au sărit în ajutor au fost chiar colegii de clasă ai lui Vlăduț, care îl așteaptă să se întoarcă sănătos la școală.
Astăzi, colegii săi îl așteptau în vizită și chiar i-au pregătit mai multe desene care să îi aducă zâmbetul pe buze și care să îi aline suferința.
Cei ce doresc să îl ajute pe Vlăduţ pot dona în contul IBAN RO71BTRL01001201F21178XX, deschis pe numele mamei – Alina Nicoleta Ilinca, la Banca Transilvania.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ