VOT NEGATIV

0
187

Vot negativ dat de reprezentanții Consiliului Județean pentru două hotărâri aflate pe ordinea de zi a ședinței Adunării generale a acționarilor Companiei de Apă. Reprezentantul județului în Compania de Apă va vota împotriva suplimentării obiectului contractului de asistență juridică încheiat între Compani de Apă și o casă de avocatură din București. În plus, consilierii județeni liebrali au atras atenția asupra majorării indemnizațiilor pe care ar trebuie să le primească membrii din Consiliul de administrație al Companiei de Apă.
Pe 30 mai, este programată ședința Adunării generale a acționarilor Companiei de apă. Pe ordinea de zi, se află două proiecte care au stârnit discuții între acționari. Unul dintre puncte vizează majorarea remunerațiilor acordate administratorilor și directorilor Companiei. Reprezentantul Consiliului Județean în Adunarea Acționarilor a fost însărcinat, prin votul consilierilor locali, să voteze împotriva acestui proiect. Aleșii județeni consideră că aceste sume încasate de conducerea Companiei de Apă trebuie să fie mai mici.
Un alt proiect ce urmează să fie votat în cadrul Adunării generale a Companiei de Apă vizează suplimentarea obiectului contractului de asistență juridică încheiat între Compania de Apă și o firmă de avocatură din Capitală. Și acest punct va primi tot un vot negativ din partea Consiliului Județean, instituție care este acțioanară la Compania de Apă. Președintele Consiliului Județean a ținut însă să aducă mai multe lămuriri legate de acest vot.
La rândul său, Primăria Râmnicu Sărat, în calitate de acționar al Companiei de Apă, a transmis că va da un vot de abținere la aceste proiecte.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ