Vot pentru familia tradițională

0
18

Decizie a președintelui PNL Buzău
Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu a transmis că s-a opus în Camera Deputaților proiectului privind parteneriatul civil între persoane de același sex. Acest tip de toleranță, a mai anunțat deputatul buzoian, nu poate fi acceptat.
GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK

“Este o decizie categorică, pe care am luat-o fără ezitare, astăzi, în Camera Deputaților, alături de colegii mei liberali. În ciuda multor opinii pro și contra, parteneriatul civil între persoanele de același sex contravine total principiilor mele ca om, creștin ortodox și sunt convins că acest tip de „toleranță” nu-și are rostul într-o societate pentru viitorul copiilor nostril”, a transmis pe Facebook, Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.
Căsătoriile între persoanele de același sex au suscitat tensiuni și dispute aprigi, România fiind una dintre țările care au rămas fidele ideii de familie tradițională.

“Chiar dacă există păreri cum că parteneriatul civil ar fi o atitudine pro-europeană, țin să menționez că există o categorie numeroasă de populație din UE care contestă aceste măsuri care încurajează relațiile între persoanele de același sex, de aceea cred că e o falsă temă că celelalte state europene tind către acest comportament tolerant la adresa căsătoriilor între bărbați, ori femei. Așadar, rămân credincios familiei tradiționale formată dintre un bărbat și o femeie!”, a mai subliniat deputatul Gabriel Avrămescu.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ