WEEK-END CU ACCIDENTE! Mașină spulberată de tren, la C.A. Rosetti

0
106

Nici in acest weekend nu a fost liniste pe soselele din judet. Sâmbătă, un autoturism a fost spulberat de tren în dreptul localitătii C.A. Rosetti. Din fericire soferul a fost scos de călători dintre fiarele contorsionate si a scapat cu viata. Iar duminică dimineată, o femeie a murit după ce a fost lovită în plin de o masină condusă de un tânăr de 19 ani.
Primul eveniment rutier s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, în dreptul localității C.A. Rosetti. Un șofer de 50 de ani a ignorat semnalele acustice și luminoase de la o trecere de cale ferată și a fost izbit în plin de un tren. Bărbatul aflat la volan a rămas blocat între fiarele contorsionate și a fost salvat de câțiva călători.
Un al doilea eveniment rutier s-a produs duminică, în zorii zilei. O femeie a fost izbită în plin de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Femeia de 55 de ani tocmai ce ieșise de la o nuntă și a vrut să traverseze strada pentru a ajunge la mașina sa. A fost lovită puternic, iar în urma impactului aceasta a decedat.
În ambele cazuri, poliția a deschis anchete pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs evenimentele rutiere.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ