WEEK END ÎNSÂNGERAT, PE ȘOSELE

0
42

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă după amiază, în Cislău. O șoferiță de 20 de ani din Nehoiu care se îndrepta către Brașov a pierdut controlul direcției atunci când a traversat o cale ferată. Mașina a ajuns pe contransens, unde a lovit un alt autoturism. Din accident, a rezultat rănirea tinerei și a unei femei de 46 ani, ambele din Nehoiu aflate în primul autoturism, precum și a celor din a doua mașină, soferița și trei bărbați de 45, 78 și 14 ani. Cele două femei au fost preluate de ambulanțe în stare de inconștiență.

Duminică dimineață, o femeie și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să traverseze strada. Aceasta a fost lovită de o mașină condusă de o femeie din Mehedinți, în timp ce traversa neregulamentar, la câțiva metri de trecerea de pietoni, pe DN 2 E85, în localitatea Poșta Câlnău.

Încă un accident a avut loc pe DN2 E85, duminică seară, în zona localității Costești. Un bărbat s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și a fost lovit de un autoturism  condus de un șofer în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț. Bărbatul lovit de mașină este în comă și a fost transportat la Spitalul Județean. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ