WEEK-END PLIN DE DISTRACȚIE! Petreceri la Sărata Monteoru și Lopătari

0
126

Zilele Sărata Monteoru vor debuta sâmbătă, la ora 10, cu dechiderea târgului de meșteri, apoi vor continua cu Cupa Monteoru la futsal. Spectacolul va începe la ora 16 cu un moment susținut de trupa de dansuri moderne Star Dance și de către elevii Centrului Județean de Cultură și Artă. De la ora 17, pe scena din Sărata Monteoru vor urca Andrada, Maria Alexandra Palade, Mădălina Manolache, Andreea Bălan și F. Charm.
Zilele Monteorului vor continua duminică de la ora 11 cu un recital dat de fanfara militară a Diviziei 2 Infanterie Getica și cu parada costumului popular. Jandarmeria va susține o demonstrație canină, apoi timp de câteva ore mai multe ansambluri vor încânta publicul cu spectacole de muzică populară. De la ora 17, atmosfera va fi întreținută de Nicolae Datcu, Mario Buzoianul, Lorenna, Adriana Antoni și Ion Paladi. Zilele Monteorului se vor încheia cu un foc de artificii.
Duminică, la Lopătari, autoritățile locale au pregătit sărbătoarea Pe plaiului nucului. Startul petrecerii se va da la ora 12, iar pe scena amenajată în localitate vor urca Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dumitru, Ionela Bănică, Filofteia Drăghici, Gabriela Bolocan, Loredana Mihai, Frații Popescu. Publicul va fi încântat și cu mai multe momente susținute de Formația de dansuri populare a Școlii gimnaziale Plaiul Nucului și de Grupul folcloric al Școlii primare Luncile.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ