Weekend de poveste

0
40

Concerte și adrenalină
În acest weekend, buzoienii sunt invitați la concerte și ieșiri în natură. Nu sunt anunțate ploi, serile vor fi ceva mai răcoroase motiv pentru care nu există niciun de a sta acasă. Atât în municipiul Buzău cât și în zonele turistice ale județului au loc tot felul de activități care vă vor aduce un strop de bucurie, recreere și adrenalină.
Când ai poftă de ceva picant poți alege un “hot dog” dar nu unul oarecare. „Hot Dog rafting pe râul Buzău” este numele unui eveniment ce va avea loc sâmbătă la Nehoiu și care cu siguranță va oferi un grad ridicat de adrenalină. În echipe de două persoane, cu echipament complet, buzoienii sunt invitați să se aventureze pe apele repezi ale râului Buzău, însoțiți permanent de ghizii, astfel încât distracția să fie la același nivel cu siguranța.
În zona Aluniș, în aceeași zi Centrul de Artă împreună cu Centrul Județean de Cultură Buzău vă invită să petreceți românește la un spectacol folcloric susținut de o orchestră al cărei dirijor este Sorin Mandanache alături de soliștii vocali Ion Băicuș, Elena Cosma, Ionela Bănică și Valentin Ghencea.
În acest weekend, majoritatea evenimentelor se vor învârti în jurul concertelor. În municipiul Buzău, membrii trupei „Byron” vor urca pe scena din grădina vilei Albatros în cadrul festivalului “Buzăul lui Marghiloman”.
Duminică tot în municipiul Buzău va avea loc un marș de susținere pentru promovarea festivalului care îi va aduce la Buzău pe Franco Nero, Phoenix, Damian Draghici și mulți alții.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ