WEEKEND ÎNSÂNGERAT PE ȘOSELE! TREI MORȚI DUPĂ PATRU ACCIDENTE

0
1129

Seria evenimentelor neferite a început vineri seară. Un bărbat în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața după ce camionul în care se afla s-a răsturnat într-o râpă în comuna Gura Teghii. Pasagerul din dreapta s-a salvat, dar șoferul nu a putut ieși din mașină și a murit strivit de camion.
Sâmbătă după amiază, un apel la 112 a anunțat un accident pe raza comunei Boldu. Un bărbat de 64 de ani a decedat după ce a intrat pe contrasens și apoi în afara carosabilului , unde s-a izbit violent de un copac. Bărbatul era însoțit de nepotul său de 9 ani, care a ajuns la spital.
Cel mai probabil, șoferul a suferit un infarct în timp ce se afla la volan.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, un alt accident grav s-a produs la intrarea în municipiul Buzăul. Un șofer de 23 de ani, care în prealabil consumase alcool, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contransens și s-a oprit într-o stație peco. În urma impactului, un copil de 13 ani a decedat, iar șoferul și alți doi pasageri au fost răniți.
Duminică după-amiază patru mașini au fost implicate într-un eveniment rutier, în localitatea Cioranca. Totul a plecat de la o manevră riscantă de depășire a unuia dintre șoferi. Acesta a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.
Patru mașini au fost avariate în urma carambolului, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
În urma accidentului, traficul pe DN2 E85 a fost blocat mai bine de o oră, timp în care coada de mașini s-a întins pe o rază de câțiva kilometri.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ