William Shakespeare pe scena Teatrului “George Ciprian”

0
39

Spectacol de Cartea Recordurilor
Teatrul “George Ciprian” Buzău lansează prima premieră din acest an, un spectacol comic și în același timp o provocare pentru actorii Adrian Păduraru, Ion Ionuț Ciocia și Cristi Martin. Este vorba despre Opere Complete semnate de William Shakespeare. Buzoienii sunt invitați duminică la o serie de momente unice pe care regizorul Daniel Bucur aflat la cea de-a treia colaborare cu teatrul buzoian va încerca să le ofere într-un stil tradițional.
Practic întreaga operă a lui William Shakespeare va fi jucată în fața spectatorilor în două ore. Va fi un tur de forță actoricesc pe care buzoienii nu trebuie să îl rateze.
Noua premieră WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată, cea mai recentă PREMIERĂ a Teatrului „George Ciprian”, satirizează piesele lui William Shakespeare, toate fiind interpretate într-o formă comică de către cei trei actori, într-o încercare imposibilă de a intra în Cartea Recordurilor, jucând într-un timp cât mai scurt toate piesele lui Shakespeare. Improvizația joacă un rol important și este așteptat ca actorii să se abată uneori de la scenariu și să aibă conversații spontane între ei sau cu publicul.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ