Zece copii de 10, la Evaluarea Națională

0
72

Elevii buzoieni s-au descurcat mai mult decât onorabil la examenul de Evaluare Naţională. Dovadă stau rezultatele afişate, în cursul zilei de marţi, care indică o rată de promovare foarte bună, dar şi numărul mare de note de 10, obţinute la cele două probe. 10 absolvenţi de gimnaziu au promovat Evaluarea Naţională cu media maximă.
Peste 70 la sută dintre absolvenţii de gimnaziu care au susţinut examenul de Evaluare Naţională au obţinut medii peste 5. Rezultatele au fost afişate marţi, în jurul prânzului, şi au fost analizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău. Concluzia a fost că elevii buzoieni, în general, s-au descurcat bine la acest examen.
Un motiv de mândrie pentru învăţământul buzoian îl constituie şi faptul că mulţi elevi au obţinut nota maximă la probele de examen, iar 10 dintre ei au promovat cu media maximă.
Elevii care nu au obţinut medii de promovare ori sunt nemulţumiţi de notele primite au avut posibilitatea să depună contestaţii. Rezultatele finale ale examenului de Evaluare Naţională, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate sâmbătă, pe 29 iunie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ