ZECI DE INFRACŢIUNI, ÎN MINIVACANŢĂ

0
253

În minivacanţa de Crăciun, polițiștii au intervenit la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În urma acțiunilor și intervențiilor, au fost constatate peste 60 de infracțiuni și au fost aplicate aproape 500 de sancţiuni contravenţionale.
Poliţiştii au realizat un bilanţ al activităţilor desfăşurate în perioada Crăciunului. Între 22 şi 26 decembrie, în jur de 800 de poliţişti au acționat, la nivelul judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, fiind constituite 366 de patrule de menţinere a ordinii publice. Conform bilanţului, fost organizate 22 acțiuni și s-a intervenit la 143 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate prin 112. Poliţiştii au constatat peste 60 de infracţiuni, dintre care 12, în flagrant delict. Majoritatea acestora au fost infracţiuni rutiere şi cu privire la comerţul cu petarede şi artificii.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost efectuate 622 testări alcoolscopice cu aparatele DRAGER, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier.Au fost reținute 47 de permise de conducere, din care 17 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice și au fost retrase două certificate de înmatriculare. Activităţile pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice vor continua, cu efective sporite şi în zilele următoare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ