ZECI DE MII DE PETARDE, CONFISCATE

0
75

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat peste 35 de mii de articole în urma unor controale la sediul a două societăţi comerciale din Buzău şi Râmnicu Sărat.Cu această ocazie, în urma activităților efectuate, în locuinţa unui bărbat de 48 de ani, din Râmnic, având calitatea de persoană fizică autorizată, au fost identificate peste 21.600 de articole pirotehnice, respectiv petarde şi artificii deţinute ilegal.

Poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi au ridicat pentru continuarea cercetărilor întreaga cantitate de materiale pirotehnice.De asemenea, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Buzău, a reieşit că reprezentantul legal, o femeie de 34 de ani, ar fi deţinut ilegal aproximativ 14.000 de articole pirotehnice din categoria F1.

Poliţiştii subliniază că materialele pirotehnice confiscate sunt deosebit de periculoase. Întreaga cantitate de petarde a fost confiscată. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale şi poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ