ZECI DE PISICI ÎNTR-UN APARTAMENT! Locatarii sunt îngroziți de miros

1
1676

pisiciSunt versurile cunoscutei piese “Pisica neagră” de Pasărea Colibri. Pentru locatarii blocului 32 A din cartierul Micro 14 ochii de pisică nu le mai provoacă trăiri poetice . La etajul 1 al condominiului două femei cresc zeci de pisici negre și de alte culori. Mirosul degajat este insuportabil, în special vara. Animalele nu părăsesc locuinţa, iar gunoiul se strînge în apartament, fără ca proprietarele să curețe mizeria. Vecinii trebuie să stea cu geamurile închise din cauza mirosului. Locatarii din blocul respectiv au pierdut de multă vreme numărul pisicilor din apartament dar şi pe cel al reclamaţiilor depuse la diversele instituţii publice din oraș. Stăpînele pisicilor au fost amendate în dese rînduri de inspectorii de sănătate publică, dar și de poliţie. Iubitoarele de animale au contestat amenzile sau pur şi simplu nu le-au achitat. Nici măcar întreţinerea nu a fost plătită, iar posesorii apartamentului au fost dați în judecată de asociaţia de proprietari. Cele două proprietare sunt greu de găsit și refuză dialogul cu vecinii. În apartament pătrunde doar poştaşul şi persoana care citește apometrele. Astăzi o patrulă a Poliţiei Locale a încercat să vorbească cu cele două femei, dar în zadar. Polițiștii i-au anunțat pe vecini să-i anunțe atunci când le vor zări pe proprietare.
Locatarii iau în considerare sesizarea Parchetului pentru emiterea unui ordin prin care poliţia și alte instituții ale instituții să pătrundă în locuinţă și să ecologizeze spațiul.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua !cunosc si eu un caz in cart Dorobanti 2 in blocul meu j7 dar dinsa are prea multe relati si nu o putem dobori noi 18 apartamente!sunt in apartament peste 25 de pisici si nu poti respira cand treci pe linga usa d nei!nr de tlf al meu ca reclamanta este 0749250477 contactatima!

LĂSAȚI UN MESAJ