Zi importantă pentru alegători

0
167

O zi importantă pentru cetăţenii din oraşul Pogoanele. Alegătorii s-au prezentat, încă de dimineaţă, în număr mare la secţiile de votare la care sunt arondaţi, pentru a-i alege pe cei care vor reprezenta interesele ţării în Parlamentul European. Speranţele sunt mari, iar gândurile celor care şi-au exprimat opţiunea la urne, se îndreaptă către copii, către viitor.
A fost o prezenţă importantă la vot, în prima parte a zilei, la secţiile de votare din oraşul Pogoanele, la fel ca în întreg judeţul Buzău. Alegătorii şi-au exprimat opţiunile electorale, cu speranţa că cei care vor fi aleşi vor reprezenta aşa cum trebuie România, în Parlamentul European.
Cetăţenii au demonstrat că sunt conştienţi de importanţa alegerilor europarlamentare pentru comunitatea din care fac parte, astfel că nu au ezitat să participe la vot.
În judeţul Buzău, duminică, au fost deschise 426 de secţii de votare unde, peste 380 de mii de alegători au fost chemaţi la urne. Cetăţenii sunt aşteptaţi să-şi voteze, în funcţie de preferinţele electorale, reprezentanţii în Parlamentul European. Tot duminică alegătorii, care doresc, pot răspunde celor două întrebări pe probleme de justiţie, adresate de preşedintele României, la referendumul naţional, organizat odată cu alegerile europarlamentare.

Laurenţiu Marinov/Andrei Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ