ZILE DE VACANŢĂ, ALĂTURI DE JANDARMI

0
27

Copiii instituţionalizaţi au fost în excursie la Siriu
20 de copii din sistemul de protecţie socială s-au bucurat, cu adevărat, de vacanţă cu ajutorul jandarmilor. Aceştia i-au dus pe cei mici într-o excursie de două zile la o pensiune de lângă lacul Siriu, unde au avut parte de drumeţii, jocuri şi plimbări cu ATV-ul.
Deși nu suntem în preajma nici unei mari sărbători, când sunt desfășurate de regulă acțiuni umanitare, jandarmii buzoieni, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a organizat zilele trecute o acțiune caritabilă, prin care a adus un strop de bucurie și a format amintiri frumoase pentru zeci de copii. Jandarmii de la București s-au organizat și au donat hăinuțe şi jucării care au ajuns în centrele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Buzău. De asemenea 20 de copii s-au bucurat de de o excursie la Siriu.
La sfârșitul excursiei, cea de-a opta organizată de jandarmii buzoieni pentru copiii din cadrul centrelor D.G.A.S.P.C., toți participanții, deopotrivă jandarmi si copii, au rămas cu emoțiile și bucuriile unor momente de neuitat.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ