,,ZILELE DOVLEACULUI” LA POȘTA CÂLNĂU

0
194

Primăria Poșta Câlnău a ales un mod inedit de a-i anunța pe buzoieni de Festivalul Etno-gastronomic ,,Zilele Dovleacului”. Un grup de 150 de copii îmbrăcați în costume inedit create au defilat în Piața Dacia, din municipiul Buzău atrăgând atenția astfel trecătorilor. Copii de diferite vârste au pornit din micul parc din centrul orașului și au traversat platoul din Piața Dacia, în sunetul ritmic al toboșarilor.

Buzoienii nu au rămas imuni la paleta de culori și la glasurile copiilor și au imortalizat momentul.

În urma grupului, organizatorii evenimentului au împărțit în stânga și în dreapta pliante trecătorilor invitându-i la festival. Autoritățile din Poșta Câlnău vor ca în acest fel, să atragă cât mai mulți oameni la eveniment etno-gastronomic.

Festivalul Etno-gastronomic ,,Zilele Dovleacului” se va desfășura în perioada 15 – 17 septembrie, iar parteneri ai acestui eveniment sunt Centrul Județean de Cultură și Arta și Consiliul Județean Buzău.

Este al doilea an în care administrația județeană s-a implicat la acest eveniment despre care este ferm convinsă că va fi un real succes, așa cum a fost și cel de anul trecut.

Oamenii care vor veni la ,,Zilele Dovleacului” vor avea parte de numeroase surprize oferite de administrația locală din Poșta Câlnău.

Festivalul Etno-gastronomic ,,Zilele Dovleacului” se va încheia cu un grandios foc de artificii. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ