„ZILELE MEDICALE ALE RÂMNICULUI” PRIMA EDIȚIE

0
311

Un eveniment medical, în premieră, va fi găzduit de municipiul Râmnicu Sărat în zilele următoare. Zilele Medicale ale Râmnicului, va reuni medici din diverse domenii, dar și asistenți medicali și studenți la medicină. Vor fi prezentări științifice, unde participanţii vor împărtăşi din experienţa lor.
În perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, Râmnicu Sărat este gazda unui eveniment medical în premieră, ”Zilele Medicale ale Râmnicului”, unde se vor regăsi atât medici primari, specialiști din diverse domenii medico-chirurgicale, precum și medici rezidenți sau pensionari, dar și asistenți medicali și studenți la medicină. Vor fi prezentări științifice pe multiple specialități, iar lectorii și medicii de succes care vor lua parte la conferință vor împărtăși cu participanții din experiența lor atât medicală, cât și administrativă sau de la catedră. De asemenea, prezentările vor veni cu inovații în actualizarea cunoștințelor medicilor în diverse domenii.
Tema evenimentului o reprezintă „Abordarea Multidisciplinară și Interdisciplinară a Pacientului”. Dintre obiectivele conferinței fac parte integrarea metodelor moderne de tratament în practica curentă, formarea și dezvoltarea profesională a medicilor şi asistentelor medicale în diverse specializări și promovarea inițiativelor de cercetare pentru comunitatea medicală și publicul larg, dar și promovarea imaginii Spitalului Municipal Râmnicu Sărat. Prezentările ce vor avea loc, temele abordate, dar și prezența numeroaselor personalități din lumea medicală au făcut ca această conferință să aibă o creditare de 15 puncte din partea Colegiului Medicilor.
Deschiderea oficială va avea loc într-un cadru festiv, cu invitați de renume, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat. Evenimentul este organizat de Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, în parteneriat cu Primăria municipiului și Colegiul Medicilor Buzău.Parteneri ai conferinței sunt și Asociația Medicală Română, Societatea de Chirurgie Generală din România, Societatea Chirurgilor Palestinieni și Patronatul Medicilor de familie din județul Buzău.
Evenimentul reprezintă o oportunitate de a aduce personalități medicale marcante la Râmnicu Sărat, dar și de a evidenția implicarea cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ