ZIUA COPILULUI, SĂRBĂTORITĂ LA MUZEU

0
197

Muzeul Judeţean a pregătit numeroase surprize copiilor pentru ziua lor, de 1 Iunie. Cei mai bucuroşi vor fi, cu siguranţă, copiii din centrele de plasament care vor primi jucării, strânse în urma unei campanii de donaţii.
Dacă doriţi să faceţi o bucurie unui copil mai puţin norocos, încă mai aveţi timp să luaţi o jucărie şi să o duceţi la Muzeul Judeţean unde se află punctul de colectare a jucăriilor donate în cadrul unei campanii desfăşurate împreună cu Jandarmeria. Jucăriile vor ajunge la copii instituţionalizaţi din centrele de plasament din municipiul Buzău. Acţiunea “Donează şi tu o jucărie” face parte seria de evenimente pregătite de Muzeul Judeţean Buzău.
De 1 Iunie, copiii sunt aşteptaţi la Muzeul Judeţean, începând cu ora 9.30, cu un concurs de desene pe asfalt, în curtea interioară a instituţiei şi un alt concurs de identificat obiecte. Tot de “Ziua Copilului”, pe 1 iunie, la sediul Muzeului Judeţean Buzău, este programată vernisarea expoziţiei temporare „Daci şi romani în miniatură”, o expoziţie de machete.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ