ZIUA EUROPEI, LA LICEU! Colegiul Eminescu, școală ambasador

0
435

Ziua Europei a fost marcată și de către elevii Colegiului Mihai Eminescu. Pentru că este declarată școală ambasador a Parlamentului European, liceenii au sărbătorit data de 9 mai prin mai multe activități. O bună parte dintre ele au făcut referire la îmbunătățirea cunoștințele despre Europa și despre Parlamentul European.
Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău este școală ambasador a Parlamentului European. Pentru că astăzi s-a sărbătorit Ziua Europei, elevii au vrut să marcheze momentul prin mai multe activități educative. Tinerii au dezbătut în amfiteatrul școlii despre rolul Paralmentului European și semnificațiile zilei de 9 mai, iar ca invitat care să le ofere informații a fost europarlamentarul Andi Cristea.
Mulți dintre tinerii Colegiului Mihai Eminescu sunt deja familiarizați cu ce înseamnă Uniunea Europeană și cu rolul țării noastre în Parlamentul European. Elevii care s-au arătat interesați de modul în care se desfășoară activitatea la Bruxelles au primit invitația de a face o vizită alături de europarlamentarul originar din Buzău.
Activitatea elevilor de la Colegiul Mihai Eminescu s-a încheiat cu o activitate de informare și promovarea a Uniunii Europene în Piața Daciei.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ