ZIUA POMPIERILOR! Premii pentru cei mai curajoși angajați ISU Buzău

0
300

Astăzi la ISU Buzău a fost sărbătorită Ziua Pompierilor din România. Cu acest prilej au fost organizate ceremonii militare și religioase la care au participat reprezentanți ai administrației locale.
După defilarea pompierilor și ceremonia religioasă, cei mai curajoși pompieri cu intervenții apreciate în ultimul an, au fost recompensați de conducere. Printre ei cinci salvatori buzoieni, primii care au ajuns la Mihăilești la explozia tirului cu butelii din luna iunie.
Evenimentele festive vor continua pe 17 septembrie. La Buzău este așteptat Raed Arafat, părintele SMURD și generalul de brigadă, Ovidiu Vasilică, inspectorul șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Cu acest prilej Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzău va primi “Drapelul de luptă”.
Conform datelor statistice, pe primele 8 luni din 2016, pompierii au participat la stingerea a peste 250 de incendii. Au fost salvate 91 de persoane și protejate bunuri de peste 275 de milioane de lei. De asemenea, în acest interval, paramedicii SMURD au intervenit în medie de 20 de ori pe zi.

FLORIN ZAFIU;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ