ZVONURI INFIRMATE

0
379

Colegiul Naţional Mihai Eminescu va reveni în sediul său după ce clădirea de pe strada Independenţei, va fi reabilitată. Primarul Constantin Toma a dat asigurări, că mutarea la Liceul Costin Neniţescu este una temporară, pe durata lucrărilor.
Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a dat asigurări că, elevii şi profesorii Colegiului Naţional Mihai Eminescu se vor putea muta înapoi în clădirea instituţiei de învăţământ, odată ce imobilul va fi complet reabilitat. Edilul şef al Buzăului a dezminţit categoric anumite zvonuri potrivit cărora Colegiul ar urma să rămână în spaţiul de la Liceul Neniţescu, unde funcţionează pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare.
Elevii Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” au fost mutaţi la începutul acestui an şcolar, la Liceul Tehnologic “Costin Nenițescu”, unde vor învăţa pe durata lucrărilor de reabilitare a clădirii liceului. Potrivit proiectului, reabilitarea imobilului de patrimoniu, care a fost întârziată de obţinerea unor avize, va dura doi ani. Valoarea investiţiei este de peste 5 milioane de euro, bani asiguraţi din fonduri guvernamentale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ