ZVONURI INFIRMATE

0
44

Zvonurile conform cărora deputatul Marcel Ciolacu și liderul PSD, Liviu Dragnea s-au certat au fost infirmate de șeful social democraților de la Buzău. Marcel Ciolacu neagă presupusa altercație avută cu Liviu Dragnea, dar spune că într-adevăr a avut o discuție cu acesta, în care și-a exprimat punctele de vedere.
Presa națională a titrat, miercuri, că între Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea a avut loc un scandal monstru. Cearta dintre cei doi a fost dezvăluită de mai mulți martori, parlamentari din Opoziție. Secretar al Camerei Deputaților, deputatul USR Iulian Bulai a precizat că, la sfârșitul ședinței Biroului Permanent, cei doi au început să se contreze pe un ton ridicat, au țipat unul la altul și au gesticulat nervos. Și liberala Raluca Turcan a spus că gesturile liderului Liviu Dragnea transmiteau multă agresivitate. Martorii nu au putut preciza motivul tensiunilor, fiind departe de cei doi protagoniști. Surse politice au declarat pentru mai multe televiziuni centrale că Liviu Dragnea chiar l-ar fi împins pe Marcel Ciolacu, detaliu infirmat, însă, de deputatul buzoian.
Miercuri, spre orele serii, deputatul buzoian Marcel Ciolacu a transmis și un punct de vedere în care neagă presupusa altercație cu Liviu Dragnea, dar spune că, într-adevăr, a avut o discuție cu acesta.
„Ceea ce au declarat (…) unii politicieni din opoziție despre o presupusă altercație cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuție cu președintele Dragnea, în care i-am spus foarte clar că îmi mențin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid oricând doresc. Și da, consider că decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!” (SURSA: FACEBOOK Marcel Ciolacu)
Este știut faptul că, în urmă cu mai bine de o lună, liderul organizației de la Buzău, Marcel Ciolacu, s-a poziționat în tabăra contestatarilor lui Liviu Dragnea, cerându-i să își dea demisia din funcția de președinte al PSD și din fruntea Camerei Deputaților. Lucrurile au fost tranșate în Comitetul Executiv, votul fiind în favoarea lui Dragnea.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ