CIOLACU I-A URECHEAT ȘI PE TESCARU ȘI PE TOMA. ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ LA PSD BUZĂU

0
442

Deputatul Marcel Ciolacu a luat poziție după noul scandal provocat la Compania de Apă. Președintele PSD Buzău i-a urecheat depotrivă pe Tescaru și Toma, ambii membri PSD. Pe Tescaru pentru Hotelul Crâng și creșterile salariale, iar pe Toma pentru acuzele nesusținute de dovezi formulate împotriva șefului CJ, Emanoil Neagu. Totodată, lui Toma i s-a impus să renunțe la colaborarea cu Lucian Sălcuțan. Pentru detensionarea situației din sânul PSD, Ciolacu a convocat la sfârșitul săptămânii o ședință a Comitetului Executiv PSD Buzău. dar iată comunicatul de presă:

„Cunosc foarte bine situaţia de la Compania de Apă Buzău, însă nu cred că asemenea ameninţări în spaţiul public pot produce lucruri bune pentru buzoieni, ci dimpotrivă.

Primarul Toma are dreptate atunci când critică cele 3 măsuri pe care Ionel Tescaru le propune : creșterea cu 25% a veniturilor conducerii Companiei de Apă, faptul că în contractul ce include indicatorii de performanță ai managerului societății nu există şi calitatea apei drept indicator (toți buzoineii ştiu care este de fapt calitatea apei în oraş) şi o investiție de 3 milioane de euro într-un hotel ce urmează a fi transformat în sediu administrativ. Cu aceste trei propuneri nici eu nu aş fi de acord. Totodată, hotărârile în Adunarea Generală a Acţionarilor se iau numai respectând legea, iar persoanele care nu au dreptul de a participa, încalcă legea.

Totuşi, deciziile PSD Buzău se iau în interiorul partidului, în mod democratic. Iar o evaluare corectă a domnului Petre Neagu, preşedinte al Consiliului Judeţean, trebuie făcută în interiorul organizaţiei judeţene, de către cei care l-au votat.

De aceea, la sfârşitul acestei săptămâni voi convoca Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care voi invita toţi primarii din judeţ. Vom avea o discuţie cu primarii care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

Din acest moment, domnul Sălcuţan a încetat orice colaborare cu PSD. Dacă are documente sau informaţii legate de existenţa unui “grup infracţional organizat”, terminologie pe care dânsul o consideră a fi “la modă”, îl rog să se adreseze organelor abilitate”.

Auraș Tereacă

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ