900 de abonaţi au activat Factura Verde

0
7

Mai puţine drumuri prin trafic
Sute de buzoieni au ales să îşi activeze factura verde, instrumentul electronic lansat de Compania de Apă.

Compania de Apă
“Suntem bucuroși de noii prieteni ai mediului, aproximativ 900 de utilizatori care au ales să activeze Factura Verde de la începutului anului 2024! În fiecare lună, mediului i s-au alăturat aproximativ 300 de buzoieni – prieteni ai naturii! Vorbim despre economie. Economie de timp și evitarea unor drumuri aglomerate, mai ales că, în ultimul timp, știm cu toții, traficul este din ce în ce mai încărcat. Iar Factura Verde se înțelege bine cu timpul și economia, nu numai cu mediul înconjurător”, a transmis operatorul de apă.
Pentru activarea facturii electronice, sunt de urmărit doar câţiva paşi.

Compania de Apă
“Activarea Facturii Verzi este simplă și rapidă: Factura Verde se primește pe email, poate fi vizualizată de pe orice dispozitiv. Pentru plata facturii: pe site-ul nostru – https://www.cabuzau.ro/, direct în contul de client (de pe telefon, calculator sau laptop, cum vă este mai la-ndemână), la instituțiile bancare sau la centrele de plăți, cu numerar sau card, fără a mai tipări factura. Prin activarea Facturii Verzi, ne dorim să promovăm utilizarea responsabilă a resurselor naturale și să contribuim la crearea unui viitor sustenabil prin reducerea impactului negativ asupra mediului. Reducerea consumului de hârtie și trecerea la documente electronice ajută la conservarea copacilor și la reducerea emisiilor de carbon asociate cu producția de hârtie.
Folosind tehnologia digitală pentru facturare și plată, economisim energie și resurse necesare pentru procesele tradiționale de imprimare și livrare a facturilor. Factura Verde face procesul de gestionare a facturilor mai eficient și mai comod pentru toată lumea. Nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu pierderea sau întârzierea facturilor prin poștă”, atrage atenţia operatorul de apă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ